Mobil swingers klubb oslo

mobil swingers klubb oslo

Det er IKKE en sexklubb eller swingersklubb! Det er en feitsjklubb - med dresscode. Klubben er fullt på høyde med mange klubber rundt om i  swingers i Bergen?. Oslo Swingers Club spiller for oss på kulturhuset etter bryggedansen! Før og mellom settene blir det DJ med låter som passer til Balboa, kjapp lindy og. for swingers og intimtreff. for Hva klubben forventer av deg som er ny: 60, Views. Når du for første gang setter foten innenfor døren på en swingersklubb.

Mobil swingers klubb oslo - Risør

De som kjenner til Cat og miljøet der VET at det er totalt fotoforbud, og at det ikke legges ut bilder på nettet. Du føler sjåføren gir deg blikket "jeg veit hva du har vært med på, ja!

Videos

Oslo Swingers Club - Tell Me Why mobil swingers klubb oslo Det er IKKE en sexklubb eller swingersklubb! Det er en feitsjklubb - med dresscode. Klubben er fullt på høyde med mange klubber rundt om i  swingers i Bergen?. I forbindelse med vårt besøk på Fun4two i Holland tok vi kontakt med to par som er aktive swingers i Norge. De er et levende bevis på at miljøet. En partnerbytteklubb i Oslo sentrum skal ifølge Oslo -politiet ha drevet med ulovlig skjenking til sine gjester, og fredag må den 67 år gamle.

0 thoughts on “Mobil swingers klubb oslo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *