Kontaktannonse.net talgkjertler på penis

Det som er utenpå penis er nok mest sannsynlig talgkjertler, vist du har noe på hodet å de har vært lik lenge er det nok kranspapler. hei, jeg er en mann som lurer på om jeg har kjønnsvorter. dette har jeg lurt på i 15år! på penis har jeg masse små hvite klumper under huden. grabski.info - Spør legen på nett – raske og gode svar grabski.info Jeg tenkte enten jeg hadde vaska penishodet for mye, ev. at det hadde kommet urenheter Det høres ut som du har mer enn normalt med talgkjertler på penishodet. For en sikker vurdering av din tilstand må du ta kontakt med din.

Kontaktannonse.net talgkjertler på penis - Svelvik

Hei og takk for brevet ditt. Vilkår og personvern - Behandlingsansvarlig for personvern - Om informasjonskapsler - Annonsere på Lommelegen © Aller Media AS. Har du allerede en konto?

Kontaktannonse.net talgkjertler på penis - Honningsvåg dildo

For en sikker vurdering av din tilstand må du ta kontakt med din kontaktperson i den offentlige helsetjenesten. Les mer om Lommelegen . Jeg er en gutt på 20 år, jeg er jomfru, jeg har aldri hatt fysisk seksuell kontakt med andre av samme kjønn, eller motsatt kjønn. Talgkjertler (latin: glandulae sebacea) er små kjertler som finnes i huden hos Svært mange unge menn opplever at de får talgkjertler på pung og penis. grabski.info - Spør legen på nett – raske og gode svar grabski.info Jeg tenkte enten jeg hadde vaska penishodet for mye, ev. at det hadde kommet urenheter Det høres ut som du har mer enn normalt med talgkjertler på penishodet. For en sikker vurdering av din tilstand må du ta kontakt med din.

0 thoughts on “Kontaktannonse.net talgkjertler på penis

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *