Kontakt annonse talgkjertler på penis

kontakt annonse talgkjertler på penis

Jeg har ganske tydelige talgkjertler rundt penis (spesielt på undersiden) og over hele pungen. Er dette et stort problem? Kommer jenter til å  Flere resultater fra grabski.info. Hva som er best tror jeg (Jeg har jo ikke penis, så jeg må nesten bare . Han fikk vite at det kun er talgkjertler, rett og slett nesten kviser. Nei, det er ikke hudormer, men talgkjertler som skal være der. Ikke klem på Menn har noe lignende på penis hvis man studerer dem nøyere.

Kontakt annonse talgkjertler på penis - Leknes nrk

Er jeg gal pga en mann. Alle gutter jeg har vært borti har hatt talgkjertler på penis. Ingenting å bry seg om. Det KAN kanskje være kjønnsvorter eller mollusker.

Kontakt annonse talgkjertler på penis - Sandefjord sextreff

Jeg fant et bilde her på forumet som viser akkurat hvordan de ser ut:. Og det er bare positivt for å si det slik. Har du allerede en konto? Skrevet August 10, Dette er en krem som smøres på, den stimulerer en immunreaksjon som bekjemper virusinfeksjonen. kontakt annonse talgkjertler på penis Alle gutter har talgkjertler på penis. Disse produserer talg, som gjør at huden på penis holder seg myk, smidig, frisk og sunn. Du skal ikke gjøre noe med disse. Jeg har ganske tydelige talgkjertler rundt penis (spesielt på undersiden) og over hele pungen. Er dette et stort problem? Kommer jenter til å  Flere resultater fra grabski.info. Som du sikkert vet, er det helt normalt å ha talgkjertler på penis. Mange har også synlige Kontakt med grabski.info er også helt anonym. Fikk du svar på det du.

0 thoughts on “Kontakt annonse talgkjertler på penis

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *